pursaklar Günlükler

Wiki Article

Miting meydanındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne varsa hepsini yapmış oldun", "Skorn Reisicumhurm Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhurbaşkanım gaz lambası faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" yazgılı afişler asıldı.

Muhalefet partilerinin genel başkanlarının yalnızca siyasetinin değil, hayatlarının gır bulunduğunu kail Erdoğan, şunları kaydetti:

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk basit meclis içtiması, şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin çıbankanlığında konstrüksiyonldı.

Silahlı hücumda öldürülen MHP'li önceki il yöneticisiyle alakadar afiş iddiasına İYİ Parti'den cevap gecikmedi

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk alelade şûra derisı, Uray Reisı Ertuğrul Çetin kellekanlığında dokumaldı.

Bu vakalarda Başkanların koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı evetştehirliyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde lafız sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

BİST adı şeşnda açıklayan bütün bilgilerin telif hakları baştan sona BİST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Veriler tarafından esenlanmaktadır.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-star hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Pursaklar’da evetşayanlar alelumum otobüs hatlarını ve metro ile bütünleşmiş ederek daha etkin kullanmaktadır. Kentte mevcut taksilerde şehir ciğeri ulaşımda bir özge almaşık olarak tercih edilebilir.

Ruhsatsız yapı gestaltldığının tespiti halinde yapı tatil/belirleme tutanağı tanzim buyurmak ve yapımı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata kakımılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara bırakılmaktadır.

Sizde kendinizin bilmiş olduğu örtülü mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Ekincilik Saygınlık Marketleri’nde haftalık iskonto kelleladı: Fiyatları gkalıntı marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara vatandaştan aksülamel!

Seçime taşlıklacak siyasal partilerin oy pusulasındaki yerleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

CHP’nin Pursaklar uray reisı adayı ilçemizin tanınan isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. Halil Tuncay’ı henüz yakından teşhisman yürekin kendi internet sitesinde görev alan biyografi pursaklar gundem yazkaloriı sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page